marți, 14 ianuarie 2014

Siteul tau are nevoie de reDesign?

   Ai un site cu un design care din anumite motive nu corespunde cu ceea ce iti doresti ?
Ai un site care nu ofera rezultatele asteptate ? Poate ar trebui sa iei in considerare un reDesign!
   Sunt multe aspecte care pot fi inbunatatite si un reDesign este binevenit! Orice vizitator al siteului tau trebuie sa aibe acces la informatii rapid, si sa ajunga la pagina pe care o cauta in mai putin de 3 click-uri de la pagina de index/acasa/prima pagina.
   Multe site-uri sufera prin folosirea de imagini in meniuri care nu pot fi indexate de motoarele de cautare si ar trebui convertite in pagini pe structura CSS, pentru o viteza mai mare de incarcare si o optimizare mai buna. Daca site-ul tau sufera printr-o structura inadecvata de navigare, gandeste-te la modul serios la un reDesign.
   Prin 1996, mult hulitul sau iubitul, cum vreti sa il considerati, Bill Gates a scris un articol care a facut inconjurul lumii avand titlul „Content is King”, cu alte cuvinte este foarte important sa oferi informatii  despre compania/site sau servicii/produsele oferite.

    Dupa o perioada de timp acelasi continut folosit nu mai generaza interes din partea vizitatorilor si trebuie imbunatatit. Rescrieti continutul intr-o maniera mai atractiva si mai speciala. Poti adauga la continutul nou si un design pe masura astfel incat ideea generata sa fie a unui site imbunatatit printr-un web design adecvat si un continut atractiv.
   De foarte multe ori un site nu este conceput si nu are un design pentru a fi optimizat pentru motoarele de cautare gen Google sau Bing-ul lui Bill Gates. Marea majoritate a siteurilor cu un design realizat de catre amatori sufera enorm in motoarele de cautare. Pentru a atrace maximumul posibil de trafic in primul rand un stie trebuie sa fie foarte prietenos cu motoarele de cautare si fara erori de programare.  Putine siteuri actuale sunt concepute cu o strategie de marketing la baza astfel incat un reDesign al stieului tau este intotdeauna benefic.

   Site-urile cu design invechit, dar care au un trafic destul de bun, au o conversie in scadere, si asta datorita faptului ca nu mai genereaza interes din partea vizitatorilor. Trebuie sa tineti pasul cu tendintele de design din anul respectiv, astfel incat sa aveti garantia ca afacerea ta pe net genereaza profit tot timpul.

   Un site care se incarca greu, afecteaza mult pozitionarea in motoarele de cautare. Site-urile in flash, cele cu poze mari, erori de cod, filme, servere slabe, genereaza o viteza mai mica de incarcare a paginilor.

   Daca consideri ca un singur aspect prezentat mai sus, corespunde si site-ului tau, fie el ca web design, programare sau structura, ar fi timpul sa cautati o firma de web design precum pretsite.ro care sa va ofere un reDesign adecvat, bazat pe o strategie de online marketing, cu un content atractiv, si sa oferiti imaginii tale online un impuls de care avea nevoie NEAPARAT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.