duminică, 28 septembrie 2014

Creare site web ? Afla Etapele principale care trebuiesc parcurse !

   Din momentul gasirii unei echipe care se ocupa de crearea unui site se trece prin niste etape pentru a obtine website-ul tau mult droit pe masura bugetului tau alocat acestui proiect.

   Prima etapa consta in a avea o prima intalnire cu echipa de web development si web design, in aceasta intalnire se dezbat intrebari si echipa va afla cateva detalii despre proiectul tau si obiectivele tale.

   A doua etapa consta in a face schitele website-ului tau, cei in domeniu numesc etapa “wireframe” in care se stabileste partea de design si functionalitatea fiecare pagini in parte. Tot in aceasta etapa echipa va prezenta conceptul pe baza a ce ati stabilit in prima intalnire si in urma comentariilor dumneavoastra echipa va face modificari in conceptul prezentat.

  A treia etapa consta in design pe baza a ce ati discutat in etapa precedent. Abia in aceasta etapa putem vorbi de website-ul propriu zis care nu mai este la stadiul de concept. Este foarte important sa fiti creativ in aceasta etapa impreuna cu echipa de web design.

  A patra etapa consta in development pe baza a ce ati discutat in etapa cu wireframe-ul si preia munca celor de la web design si incepe codarea paginilor web. De ce le mai multe ori firmele de prestigiu evita sa foloseasca template-uri si platform deja existente pe piata in incercarea de a fi originali si unici.

creare site


  A cincea etapa consta in teste, adica se va testa paginile web pentru a descoperi eventualele erori de functionare si se poate intampla sa simtiti nevoia sa cereti mici modificari la care nu v-ati gandit in etapele precedente. Abia dupa ce echipa de testare inclusive ce ati testat dumneavoastra puteti sa spuneti ca este gata de a fi public in mediul online.

  Ultima etapa consta in asa numitul Adverstising, adica promovarea website-ului dumneavoastra. Multe firme de specialitate ofera la pachet si serviciul de advertising dar se poate intampla sa fie nevoie de o alta alocare de buget pentru ca promovarea site-ului poate avea o anumita durata, eficacitate, si daca este facut cum trebuie pentru a atrage vizitatori puteti sa generate profit inca de la lansarea website-ului dumneavoastra.

Cam astea ar fi etapele de parcurs al unui proiect in care se presupune creearea unui website.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.